Tühjavõitu tööturg paneb ettevõtjaid ajusid ragistama

Kristel Kaljuvee
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtumine tõi kokku erinevate elualade esindajad: Karin Rändla JELD-WENist (vasakul), Kuno Rooba Rakvere ametikoolist ja Sven Ratnik Lääne-Viru arenduskeskusest.
Kohtumine tõi kokku erinevate elualade esindajad: Karin Rändla JELD-WENist (vasakul), Kuno Rooba Rakvere ametikoolist ja Sven Ratnik Lääne-Viru arenduskeskusest. Foto: Marianne Loorents

Olukord tööturul paneb Lääne-Virumaa ettevõtjaid käsi laiutama. Kuskil liigub ringi 1150 tööta inimest, ent ametisse panna pole kedagi.

“Lääne-Virumaal on väga hea töötada,” ütles JELD-WEN Eesti ASi personalijuht Karin Rändla eile maavalitsuses toimunud Virumaa ettevõtjate, Lääne-Virumaa arenduskeskuse, Rakvere ametikooli ja töötukassa ühisel nõupidamisel.

“Siin on palju suuri ettevõtteid ja töökohti. Ometi on meil tõsiseid, väga tõsiseid raskusi hea töötaja leidmisega,” lisas Rändla. Just viimane ongi põhjus, miks kokku tuldi – et leida tööturu õnnetule olukorrale leevendust ning üksteist aidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles