Priit Rätsep jõudis sarja Superkauss avaetapil poodiumile

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lätis Valmieras sõidetud sealse väga kõrgetasemelise motokrossisarja esimesel etapil jõudis PMC Honda Racing esisõitja, Läti meistrist Haljala noormees Priit Rätsep pjedestaali teisele astmele.
Lätis Valmieras sõidetud sealse väga kõrgetasemelise motokrossisarja esimesel etapil jõudis PMC Honda Racing esisõitja, Läti meistrist Haljala noormees Priit Rätsep pjedestaali teisele astmele. Foto: Jānis Pastars

Eile Lätis Valmieras sõidetud sealse väga kõrgetasemelise motokrossisarja esimesel etapil jõudis PMC Honda Racing esisõitja, Läti meistrist Haljala noormees Priit Rätsep pjedestaali teisele astmele.

MX Pro klassis osalenud Rätsep sai kvalifikatsioonis kirja neljanda aja. Kahes esimeses sõidus lõpetas ta Tanel Leoki ja Davis Ivanovsi järel kolmandana ning viimases sõidus oli Leoki järel ja Karel Kutsari ees teine. Kahes viimases sõidus kuulus kiireim ringiaeg Rätsepale.

Kolme sõidu kokkuvõttes sai Rätsep Leoki (99 punkti) järel 94 punktiga teise koha ja edestas viimase sõidu viiendat Ivanovsi ühe punktiga.

“Kokkuvõttes oli väga hea päev. Rada oli suhteliselt lihtne ja seda suuresti sellepärast, et Quadid silusid vahepeal sooni, kuid siiski omamoodi lõbus oli seal sõita. Sõitudes olin kolmas, kolmas ja teine ning kokku teine,” kõneles Rätsep. “Viimaseks sõiduks tuli alles hea tunne sisse ning siis sai Taneli ja Ivanovsiga koos tempot teha. Stardid olid võtmetähtsusega, kuna sõidud on Superkaussile omaselt lühikesed. Minu omad polnud küll ideaalsed, aga ajasid asja ära. Järgmistel sõitudel proovin kindlasti paremini,” lisas krossisõitja, kes on taas krossirajal homme, mil Põlvas peetakse TOP200 karikasarja etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles