Sõmeru kooli direktor hakkab alustavaid kolleege juhendama

Kristel Kaljuvee
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virge Ong pälvis mõned aastad tagasi Ignatsi Jaagu medali, millega autasustatakse teadlasi Eesti haridusloo uurimise eest.
Virge Ong pälvis mõned aastad tagasi Ignatsi Jaagu medali, millega autasustatakse teadlasi Eesti haridusloo uurimise eest. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Sõmeru põhikooli direktor Virge Ong on üks neist 16 haridus- ja teadusministeerimi välja valitud mentorist, kes hakkab tuge ja nõu pakkuma neile, kes koolijuhi ametis alles alustavad.

Virge Ong on Sõmeru kooli juhtinud juba 20 aastat. “Mul seda kogemust ikka üksjagu on,” rääkis ta. “Olen juba paar aastat otsinud väljundit, et oma oskuste ja teadmistega järgmisele tasemele jõuda.”

Mentoriks olemine on üks võimalusi, sest kuigi mentorite ülesanne on pigem teisi toetada, läbivad ka nemad ise põhjaliku koolituse. “Tunnen, et õppimine innustab ja annab mulle väga palju,” sõnas ta. “Samuti arvan, et mul on, mida teistega jagada.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles