Kohalik forell kohtub Haljalas maailmaköögiga

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haljala kalapüügikohta rentiv Laur Kaljuvee kasvatab forelli ka Aravusel.
Haljala kalapüügikohta rentiv Laur Kaljuvee kasvatab forelli ka Aravusel. Foto: Meelis Meilbaum

Haljala ja Võsu maantee ääres asuv forellipüügikoht on uute rentnike käe all tegutsenud sel hooajal juba paar nädalat ning üllatunud klientide sõnul on see varasemaga võrreldes hoopis midagi muud.

Sellest suvehooajast võttis Haljala forellipüügi ette Laur Kaljuvee, kes ise kasvatab forelle Aravusel ja müüb neid kaubamärgi Hõbevalge all sarnastesse kalapüügikohtadesse üle Eesti. 

Lisaks on klientideks mõned kauplused ja restoranid. Aravusel on kala kasvatatud pool sajandit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles