Rakvere linnapea kaitseb end kaitsepolitsei eest

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnavalitsus tunnistas linna lillepeenarde hooldamise hanke võitjaks Tallinna osaühingu Kesklinna Pargid.
Rakvere linnavalitsus tunnistas linna lillepeenarde hooldamise hanke võitjaks Tallinna osaühingu Kesklinna Pargid. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Rakvere linnavalitsus tunnistas linna lillepeenarde hooldamise hanke võitjaks Tallinna osaühingu Kesklinna Pargid, kellega sõlmitakse ka leping.

Abilinnapea Ain Suurkaevu sõnul sõlmitakse leping kolmeks aastaks ja lillepeenarde ning väikehaljastuse hooldamine läheb linnale maksma 2317 eurot kuus. “Summa on pisut väiksem kui praegu kehtivas lepingus, aga see tuleneb osalt ka sellest, et haljastusinsener kujundas mõned peenrad ümber suvelillepeenardest püsilillepeenardeks,” selgitas Suurkaev.

Püsilillede istutamine on odavam ja abilinnapea sõnul ei ole need ka varaste jaoks nii atraktiivsed kui suvelilled.

Lillepeenarde hooldamise hankel oli kaks pakkujat, kuid aktsiaseltsi Mustamäe Haljastus pakkumine ei vastanud hanke tingimustele. “See oli ka niikuinii kallim,” kommenteeris abilinnapea.

Rakvere linnapea Andres Jaadla, kes on OÜ Kesklinna Pargid nõukogu liige, lahkus arutelu ajaks linnavalitsuse istungilt. “Parem on eemale hoida, et kaitsepolitseil jälle ütlemist ei tuleks,” kommenteeris Jaadla.

Ka ei osalenud Jaadla Rakvere ohtlike jäätmete kogumiskonteineri hooldaja väljaselgitamisel. Ain Suurkaevu sõnul jätkab Spordi tänaval asuva ohtlike jäätmete kogumispunktiga tegelemist Rakvere Linnahoolduse OÜ, kes oli ka ainus pakkuja.

“Lootust on, et järgmiseks sügiseks saab valmis Ussimäe jäätmekeskus, siis kaob konteiner kesklinnast, aga seniks jääb ohtlike jäätmete kogumise punkt staadioni taha alles,” lausus Ain Suurkaev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles