Karussell helises laulupingest

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ees ootab televisioonivoor, rõõmustavad võidukad Emma-Marii Köök (vasakult), Anni Marleen Saar, Ariana Arutjunjan, Hanna Marie Eliste, Kaarel Part ja Karel Kurvits.
Ees ootab televisioonivoor, rõõmustavad võidukad Emma-Marii Köök (vasakult), Anni Marleen Saar, Ariana Arutjunjan, Hanna Marie Eliste, Kaarel Part ja Karel Kurvits. Foto: Marianne Loorents

“Laulukarusselli” maakondlikku võistlus­keerisesse astus sel aastal erakordselt palju võrdselt hõbehäälseid laululapsi. Kuidas valiti 44 hulgast need kuus, keda saab näha teleri vahendusel?

Kuigi televisioonivooru pääsevad iga vanuseastme I ja II koha omanik, anti maakonnasisesel konkursil tunnustusena välja ka kolmas koht.

“Laulukarussellil”, mis sai 28. märtsil 24aastaseks ja tiirleb 14. korda, osales seekord 44 Lääne-Virumaa last 22 õpetaja juhendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles