Reelika Nurmsaar: “Virma pubis on olukord muutunud palju paremaks”

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virma pubi juhiabi Reelika Nurmsaar räägib, et kõiki kaklusi, mis öösiti Tallinna tänaval toimuvad, ei saa nende asutusega seostada.
Virma pubi juhiabi Reelika Nurmsaar räägib, et kõiki kaklusi, mis öösiti Tallinna tänaval toimuvad, ei saa nende asutusega seostada. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere populaarseima meelelahutusasutuse Virma pubi juhiabi Reelika Nurmsaar räägib, et kõiki kaklusi, mis öösiti Tallinna tänaval toimuvad, ei saa nende asutusega seostada, maja sees on aga astutud mitu sammu, et pubile põhjendamatult osaks saanud negatiivset mainet parandada.

Virma pubiga on viimasel ajal seostatud mitut kaklust, mis aset leidnud baari vahetus läheduses. Kas teie hinnangul on teid mõnikord süüdistatud alusetult, kuna teie ei saa ega tohigi korda luua tänaval, vaid ainult baari ruumides?

Virmaga on viimastel kuudel seostatud palju avaliku korra rikkumisi. Paraku on meie asukohast tingituna sageli märgitud konfliktide või muude probleemide toimumiskohana Virma pubi, kuigi neil ei pruugi meiega üldse seost olla. Kui kirjutatakse, et kaklus oli Virma pubi juures, siis inimene seostab seda kohe meiega. See loob meile sageli põhjendamatu negatiivse aura, sest ümbruskonnas on veel hulk baare, kelle kliendid võisid need kaklejad olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles