Maaelufestival tuleb võimas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järgmisel laupäeval, 28. mail on Sõmeru maaelufestivali päralt. Korraldajad ütlevad, et lambafestival on ennast ammendanud ning nüüd keskendutakse kõigile maaelu külgedele, seega on festivaliala veel suurem, tegevusi ja kauplejaid palju rohkem.

Päev algab hommikul kell kümme suurejoonelise rongkäiguga. Festivali korraldaja Maia Simkin sõnul on ühes rivis kohalikud ettevõtjad, Sõmeru valla allasutuste töötajad, huviringide liikmed, Rakvere Linnaorkester, taidlejad ja väiksemad põllumajandusmasinadki.

“Maaelufestivali teemaks on elu võimalikkus maal. Rahvas voolab maalt linna ja kui tagasi tullakse, siis enamasti linna lähedale maale, aga ka päris maal on elu võimalik, kui see endale huvitavaks teha,” sõnastab Maia Simkin ettevõtmise eesmärgi, millesse on juba festivali eelüritustel aasta jooksul süvenetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles