Tapa Haigla asub rajama võimsat kompleksi koos veekeskusega

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arhitektuurne lahendus näeb ette, et territooriumil on neli omavahel sobituvat hoonet: veekeskus (vasakult), eakate kodu, hooldushaigla juba olemasolevas hoones ja perearstikeskus.
Arhitektuurne lahendus näeb ette, et territooriumil on neli omavahel sobituvat hoonet: veekeskus (vasakult), eakate kodu, hooldushaigla juba olemasolevas hoones ja perearstikeskus. Foto: Kolm Pluss Üks OÜ eskiis

Möödunud nädalal kehtestatud detailplaneering annab Tapa Haiglale rohelise tule, rajamaks kompleks, kuhu kuuluvad lisaks praegusele haiglahoonele eakate kodu, veekeskus-hotell ja uus perearstikeskus.

ASi Tapa Haigla juhatuse esimees Meelis Kuke sõnul planeeritakse ja rajatakse kompleks kahes etapis. Kõigepealt renoveeritakse täielikult praegune haiglahoone – sellega soovitakse algust teha juba selle suve lõpus – ja ehitatakse uus perearstikeskus. Ehitus on mõneti küll seotud sotsiaalministeeriumi otsusega, kuid hiljemalt sügisel peaks ikkagi tööks minema.

“Kui uus perearstikeskus on valmis, saame lammutada garaažid ja praeguse perearstikeskuse ning rajada eakate kodu ja veekeskuse,” kõneles Kukk, lisades, et töid tehakse just selles järjekorras, kuna nad ei saa lubada eriarstiabi peatumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles