Kaukaasia šašlõkki saab nüüd ka Rakveres

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatoli Gitškal ja ta perel täitub septembris kaks aastat ajast, mil Aluveres avati šašlõkibaar, enne seda pakkusid nad toitlustust kahel suvel telgis. Nüüd otsustasid avada Kaukaasia söögikoha Rakveres.
Anatoli Gitškal ja ta perel täitub septembris kaks aastat ajast, mil Aluveres avati šašlõkibaar, enne seda pakkusid nad toitlustust kahel suvel telgis. Nüüd otsustasid avada Kaukaasia söögikoha Rakveres. Foto: Meelis Meilbaum

Rahva seas väga populaarne Kaukaasia šašlõkibaar Aluveres on äri laiendanud ja tegutseb esimest nädalat ka Rakveres – Tsentrumis.

Ruumid, kus aegade jooksul on tegutsenud mitu söögikohta, võttis üle Helin ja Anatoli Gitška perefirma: ärisse on rakendatud ka poeg ja väimees. Helin Gitška märgib, et nad soovisid alustada vaikselt ja stressivabalt ning seepärast ei teinud avamisele rohkem reklaami kui oma Facebooki-seinal – ometi tuli kohale uudistajaid rohkem, kui osati loota.

Lihameister Anatoli Gitška lisab, et nad oleksid juba varemgi Rakveres söögikoha avanud, aga ei leitud paika, kus oleks võimalik kasutada söegrilli – ainult seal valmib tema kriteeriumite järgi õige šašlõkk. Ja kuigi ta on lihaküpsetajad oma käe järgi välja koolitanud, usaldab ta liha marineerimises vaid enda kogemusi ja teadmisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles