Maakonna keskerakondlased on riigipea kandidaadi suhtes erineval seisukohal

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere eksmeer Andres Jaadla (vasakul) ja endine maavanem ­Urmas Tamm Rakvere linnavolikogu istungil.
Rakvere eksmeer Andres Jaadla (vasakul) ja endine maavanem ­Urmas Tamm Rakvere linnavolikogu istungil. Foto: Meelis Meilbaum

​Esmaspäeval tegid keskerakonna 12 piirkonna esimehed erakonna juhile Edgar Savisaarele ettepaneku kandideerida vabariigi presidendiks.

Teiste seas tegi ettepaneku erakonna Lääne-Virumaa piirkonna juht Siret Kotka. Ta selgitas, et tegi ettepaneku kui piirkonnajuht. Amet annab talle volituse esindada piirkonda ainuisikuliselt. Samas tunnistas Kotka, et on presidendikandidaadi teemal vestelnud mitme osakonna juhiga, näiteks Rakvere osakonna juhi Urmas Tammega, ja kõik on tema valiku heaks kiitnud. “Ütlesid, et hea kandidaat,” sõnas Kotka.

Virumaa Teataja reporterile ütles Urmas Tamm: “Sa vist said Siretist valesti aru. Me oleme seda arutanud. Lihtsalt arutanud, kas Edgar Savisaar võiks kandideerida. Ja ongi kõik. Kas poolt või vastu, ei olnudki eesmärk.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles