Linn tahab vallimäele kopa sisse lüüa

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgu oli kompleksi kohale kavandatud purikatus, kuid PKT-programmi raames jääb see tegemata, kuna purikatuse ligi kahe miljoni euro suurune maksumus oleks eelarve lõhki ajanud.
Esialgu oli kompleksi kohale kavandatud purikatus, kuid PKT-programmi raames jääb see tegemata, kuna purikatuse ligi kahe miljoni euro suurune maksumus oleks eelarve lõhki ajanud. Foto: eskiis

“Eks ta natukene ulmeline projekt on, aga loodame parimat,” ütles Rakvere linnapea Mihkel Juhkami vallimäele laululavakompleksi ehitamise kohta.

Kui Rakvere vallimägi looduskaitse alt välja arvati, oli selle sammu vastaste suurim mure, ega ei hakata nüüd vallimäge vähehaaval laiali tassima.

Laululavakompleksi ehitamise käigus on kavas tükk mäest ära haugata ja rajada Vallikraavi tänavalt laululava juurde läbimurre. Linnapea Mihkel Juhkami selgitas, et läbimurde rajamise plaan pole sugugi uus: juba ligi sada aastat tagasi taheti läbi mäe tee kaevata ning linnarahvale anti vaba voli mäest endale ehituseks kruusa vedada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles