Mokka mööda: BabyBack, Põhjakeskus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BabyBack, Põhjakeskus.
BabyBack, Põhjakeskus. Foto: Meelis Meilbaum

Täna einestan ameerikapärases söögikohas Põhjakeskuses. Pean kohe lisama, et BBQ ja grill on valdkond, millest arvan end natuke rohkem teadvat kui keskmine einestaja. Maitsnud olen nii paljude maailma selle ala tipptegijate kui tavaliste BBQ-restoranide roogi. Ei saa siinkohal märkimata jätta, et olen ka ise suitsuses keskkonnas mõnedkümned tonnid liha söömiseks ette valmistanud.

Interjöör on Ameerika mis Ameerika. Seintelt vaatavad vastu Coca-Cola, Miki-Hiir ja Barack Obama. Paljud pildid-esemed jätavad küll üsna võltsi mulje, toodetud ilmselt spetsiaalselt interjöörielementideks, aga mu meelest läheb see jänkide stiiliga suurepäraselt kokku.

Teenindajat ei pea siin majas kunagi kaua ootama. Kuigi uksel on silt “Oodake teenindajat”, astun ise laudade manu ja kohe ongi kena ja krapsakas ettekandja kohal. Kuna olen siin varemgi käinud, tean juba, et siinset suhteliselt krõbedat hinnataset aitab leevendada sooduskupongide süsteem. Kurdan ettekandjale, et kupongipatakas, mis mulle siin eelmisel korral anti, on teise jope taskusse ununenud, ja nagu maa alt ilmub otsekohe välja uus talongiraamat. Aitäh!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles