Sillamäel hukkusid tulekahjus ema ja tütar

Eva Klaas
, eva.klaas@ajaleht.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillamäel hukkus tulekahjus kaks inimest. Foto on illustratiivne.
Sillamäel hukkus tulekahjus kaks inimest. Foto on illustratiivne. Foto: Martin Ilustrumm

Eile hilisõhtul puhkes Sillamäel asuvas kortermajas tulekahju, milles kaotasid elu 34aastane naine ja 4aastane tüdruk.

Tulekahju puhkemise ajal viibisid korteris ka 36aastane mees ning 4aastane poiss, kes jõudsid ise korterist väljuda.  Poiss toimetati haiglaravile, mehele osutas arstiabi kiirabi, haiglaravi ta ei vajanud.

Tulekahju asjaolude selgitamiseks algatas politsei kriminaalmenetluse paragrahvi alusel, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.

Eile kell 23.08 teatati häirekeskusele tulekahjust  Sillamäel Ranna tänaval asuvas kortermajas. Esimesena jõudsid kohale Sillamäe päästekomando päästjad. Suitsu tuli 4-kordse maja 2.korrusel asuva korteri akendest. Koheselt alustati suitsu sukeldumisega. 

Kell 23.39 leidsid päästjad korterist hukkunud naise, kell 23.46 leidsid päästjad korterist hukkunud lapse.

Tulekahju ajal oli vajadus evakueerida ka maja 3. ja 4.korruste elanikud, kokku 4 inimest. Kahele inimesele evakueeritud korteritest osutas kiirabi esmaabi. Tulekahjule saadi piir kell 00.03 ning kustutati kella 00.43ks. Peale seda lubati korteritest evakueeritud inimesed oma kodudesse. Esialgsel vaatlusel suitsuandurit korteris ei olnud.

Sündmusele reageerisid peale Sillamäe päästekomando päästjate ka päästjad Jõhvi ja Kohtla-Järve päästekomandodest, Jõhvi operatiivkorrapidaja, politsei ja kiirabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles