Priit Rätsep osaleb kahel järgmisel maailmameistrivõistluste etapil

Eva Klaas
, eva.klaas@ajaleht.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep.
Priit Rätsep. Foto: Erakogu

PMC Honda Racing ridades peamiselt Eesti ja Läti krossisarjades osalev Haljala krossisõitja Priit Rätsep lõi käed motokrossi MM-il osaleva 24MX Lucas Oil Honda meeskonnaga ning võistleb Hispaania ja Prantsusmaa etappidel.

Tänavu Eestis meistritiitlit jahtiv ning Lätis tiitlit kaitsv Rätsep osales rahvusvahelises tippkonkurentsis eelmise aasta sügisel Prantsusmaal toimunud Rahvuste krossil, kus ta oli üks Team Estonia sõitjatest, kes sai koos Tanel Leoli ja Harri Kullasega väga kõrge neljanda koha. Sellel aastal on ta osalenud ainult Eestis ja Lätis toimunud võistlustel, kuid nüüd saab ta taas maailma tippudega koos stardipuu taha asuda.

Priit Rätsep kerkinud võimaluse üle pisut üllatunud. “Olen meelitatud ja põnevil päevakorda kerkinud võimalusest MM-i paremikuga rinda pista. Loomulikult oli see minule emotsionaalne üllatus, et Honda Europe koostöös PMC Honda Racingu ja 24MX Honda Racinguga minule sellise pakkumise tegi. Tänaseks olen juba maha rahunenud ning enda mõtted eelseisvate MM-etappide peale seadistanud. Kindlasti saavad need kaks võistlust rasked olema, sest pean seal taas pikkade sõitude ja kiire hooga harjuma,” rääkis Rätsep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles