Athenas särab kunstilaste loomerõõm

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstilaste näituse avamisest kujunes rõõmus ja rahvarohke sündmus.
Kunstilaste näituse avamisest kujunes rõõmus ja rahvarohke sündmus. Foto: Meelis Meilbaum

Tantsu- ja kunstikooli Athena kevadnäituselt tulvab värviküllast loomingulisust. Maalid, joonistused, keraamika, sallid, märkmikud ... Ka üks pluus on saanud kunstilise ilme.

Õppeaasta jagu õpetajate juhendamisel loometöösse süvenemist on plahvatanud rõõmsa energiapommina. Näitusel, kus autoreid vanuses viiest kuueteistkümne aastani, on näha väikeste loojate tõsist tööd, et elu ja fantaasia teosteks vormida.

Näituse avamisel meenutas Athena kooli juhataja Kristi Saaremäe ütlemist, et elu on nagu jalgrattasõit – ainult liikumises püsid tasakaalus. “Olen olnud rõõmuga taas ühe aasta selles protsessis ja liikumises ning – mõeldes ka eelnevate aastate peale – arvan, et sadulas püsib kõige paremini see, kes jalgratta ise leiutab. Usun, et ratas tuleb kõigil ise leiutada, siis on ka tulevikus kindlam sõita,” andis ta kunstinoortele kaasa soovituse olla julgelt loov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles