Võidujäätis maitseb mangoselt

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerte jaoks pole jäätis küll eriti tervislik, kuid väikese maiustamishetke on nemadki ära teeninud – ja iga jäätis maitseb hea!
Koerte jaoks pole jäätis küll eriti tervislik, kuid väikese maiustamishetke on nemadki ära teeninud – ja iga jäätis maitseb hea! Foto: Marianne Loorents, shutterstock, montaaž

Kuna ilmad on suviselt soojad, tekib aina rohkem isu jahutava jäätise järele. Külmalettidesse on siginenud uusi tooteid ning Virumaa Teataja testis valikut  neist. Selgus ootamatuid üllatajaid, väikeseid pettumusi ja vankumatuid lemmikuid.

Oma jäätiste edetabeli selgitasime välja väga lihtsalt: ajakirjanikud limpsisid ja mekutasid ning igaüks andis teada kolmest enda meelest kõige paremast jäätisest ning kõige halvemast maitseelamusest.  

Etteruttavalt olgu öeldud, et maitsed on väga erinevad ja nii võis mõni jäätis saada ühelt sööjalt maksimumpunktid ning teiselt kõige hävitavama hinnangu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles