Rakvere mees pääses koos ralliässa Sebastian Loebiga pildile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wiru Auto teeninduse meistril Kaido Urmetil (paremal) õnnestus hiljuti Saksamaal kuulsal Hockenheimi ringrajal jääda pildile koos rallilegend Sebastian Loebiga.
Wiru Auto teeninduse meistril Kaido Urmetil (paremal) õnnestus hiljuti Saksamaal kuulsal Hockenheimi ringrajal jääda pildile koos rallilegend Sebastian Loebiga. Foto: Erakogu

Ei ole ilmselt palju kaasmaalasi, kel on õnnestunud poseerida samal pildil üheksakordse maailmameistriga. Wiru Auto teeninduse meistril Kaido Urmetil õnnestus hiljuti Saksamaal kuulsal Hockenheimi ringrajal jääda pildile koos rallilegend Sebastian Loebiga. “Sellise mehe kõrval seista on ikka väga suur au,” ütles Kaido Urmet.

Urmet käis Hockenheimis Peugeot’ korraldatud preemiareisil. “Olen väga tänulik, et meie majast just mind sinna valiti,” lausus ta. Et asja korraldas Peugeot, pääseti ka rallikrossi maailmameistrivõistluste sarjas osaleva Peugeot-Hanseni tiimi boksi ning saadi vesta juttu tiimi liikmetega, kelle seas on ka autoralli üheksakordne maailmameister Sebastian Loeb.

Rallikrossi MM-sarjas on Loeb hetkel neljandal kohal. “Eks ta päris tippu jõudmiseks peab veel selle ala spetsiifikaga kohanema,” avaldas Kaido Urmet arvamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles