Mai viimased päevad tulevad suvesoojad

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmateenistus prognoosib maikuu viimasteks päevadeks kõikjale üle 20 kraadi ulatuvaid päevaseid õhutemperatuure ning vähest sajuvõimalust. Foto on illustratiivne.
Ilmateenistus prognoosib maikuu viimasteks päevadeks kõikjale üle 20 kraadi ulatuvaid päevaseid õhutemperatuure ning vähest sajuvõimalust. Foto on illustratiivne. Foto: Meelis Meilbaum

Ilmateenistus prognoosib maikuu viimasteks päevadeks kõikjale üle 20 kraadi ulatuvaid päevaseid õhutemperatuure ning vähest sajuvõimalust.

Esmaspäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 3-9, rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 8-14 kraadi. Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva peamiselt sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 3-9, rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 21-26, rannikul kohati 18 kraadi.

Teisipäeva öösel on taas selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 3-9, rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 12-17 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega, peamiselt sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 3-9, rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 22-27 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 3-9, rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 9-15 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva ilm ning kohati võib hoovihma sadada. Puhub idakaaretuul 3-9, rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 19-25 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles