Põlula lapsed remontisid koolimaja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlula kooli õpilased kujundasid matemaatikaklassi  ümber. Nad värvisid seina roheliseks, joonistasid sinna numbripuu  ning tegid matemaatilistest sümbolitest kella.
Põlula kooli õpilased kujundasid matemaatikaklassi ümber. Nad värvisid seina roheliseks, joonistasid sinna numbripuu ning tegid matemaatilistest sümbolitest kella. Foto: Meelis Meilbaum

Kes ütleb, et kool eluks vajalikke oskusi ei jaga? Loovtööprojekti raames andsid Põlula kooli kaheksandikud uue ilme matemaatika­klassile.

Reedel toimus ruumi pidulik avamine, kus matemaatikaõpetaja Tuulil oli au lint läbi lõigata. Seejärel tutvustasid noored tööprotsessi: kuidas otsustati, mida tegema hakatakse, kuidas valiti värvid ja kuidas siis õhtuti üheskoos pahteldati-pintseldati.

Neile, kes järgmisel aastal loovtööprojekti ette võtavad, oli noortel kindel soovitus: alustage varem! Matemaatikaklassi renoveerimisega tehti algust aprillis ning päris valmis sai see alles õhtul enne avamist. “See võttis rohkem aega, kui me alguses arvasime,” ütles üks õpilastest. “Alustage kohe kooliaasta alguses. Kui on varem valmis, siis on lihtsalt varem valmis, endal on hea tunne,” lisas teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles