Konsumi detailplaneering vaidlustati

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Järva Tarbijate Ühistu soovib rajada Väike-Maarjasse Konsumi. Väike-Maarja volikogu on detailplaneeringu kehtestanud, kuid ettevõte ei saa ikkagi kaubanduskeskuse ehitusega alustada.

Planeeringualaga piirnevate kinnistute Pikk 14 ja Pikk 14b omanik Küllike Kallaste, Pikk 14a omanik Sven Aalberg ning Simuna maantee 6a omanik aktsiaselts OG Elektra vaidlustasid detailplaneeringu kohtus. 

Kohus on seadnud kohtuprotsessi ajaks õiguskaitse, mis keelab kõik detailplaneeringust tulenevad edasised tegevused. Planeering hõlmab lisaks kavandatavale Konsumile aadressil Pikk 12 veel kahte katastriüksust Pikal ja kahte Ravi tänaval ning lõiku Pika tänava mahasõidu rajamiseks. Detailplaneeringuga kavandatakse ka Pikk 8 maaalal asuva hoone laiendamist tervisekeskuse rajamiseks ja Ravi 1 katastriüksusel asuva hooldekodu territooriumi eraldamist piiratud alaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles