Urmas Kirs haarab jalgpalliklubis Tarvas peatreeneriohjad

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel kodumängul sel neljapäeval saavad pealtvaatajad juba uue peatreeneri juhendamisel kulgevale mängule kaasa elada.
Järgmisel kodumängul sel neljapäeval saavad pealtvaatajad juba uue peatreeneri juhendamisel kulgevale mängule kaasa elada. Foto: Marianne Loorents

Möödunud hooajal Rakvere jalgpalliklubi Tarvas esindusmeeskonna Premium liigasse tüürinud peatreeneri Valeri Bondarenko asemel saab juba järgmisel kohtumisel näha uut meest. Kaks aastat peatreeneri ametit pidanud Bondarenkolt võtab ohjad üle Urmas Kirs.

“Uus mees hakkab täna meeskonnaga töötama. Urmas Kirs on praegu peatreener,” kinnitas Valeri Bondarenko, kes enda sõnul edasisi plaane veel paika pannud pole. “Ma ei oodanud seda otsust,” tunnistas ta.

“Muidugi on kahju, et meie teed lahku läksid, aga treenerivahetus pole jalgpallis maailma lõpp. Tänan kõiki, kellega Rakveres kokku puutusin. Pean kaheaastast Tarva perioodi väga positiivseks. Koostöö Reijoga oli meeldiv ning soovin nii talle kui kogu klubile edu. Loodan, et Rakveres jalgpalli areng jätkub,” kõneles Bondarenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles