Lääne-Virumaal skooriks presidendina naine

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui valijamehed peaksid praegu otsustama, keda valida Eesti riigipeaks, siis kalduks kaalukauss Marina Kaljuranna kasuks.
Kui valijamehed peaksid praegu otsustama, keda valida Eesti riigipeaks, siis kalduks kaalukauss Marina Kaljuranna kasuks. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kuigi presidendivalimised on alles sügisel ja kõiki kandidaategi pole veel teada, uuris Virumaa Teataja, keda eelistataks meie maakonnas, kui otsus oleks praegu valijameeste teha.

Rägavere vallavolikogu esimees Arnu Lippasaar leidis, et Eesti võiks tema poolest esimese naispresidendi saada, pidades silmas Marina Kaljuranda. “Aga Allar Jõksi vastu pole mul ka midagi,” lisas Lippasaar, kes ei ole oma sõnul veel pead presidendivalimiste teemaga vaevanud.

Rakvere linnavolikogu esimees Toomas Varek lausus, et veel on veidi vara valikuid tegema hakata, sest ükski kandidaat pole oma programmiga esile tulnud. “Ma ei tahaks spekuleerida, aga mulle sümpatiseerib Siim Kallas oma kogemustega,” ütles Varek, nimetades teise ja kolmanda eelistusena Jaak Jõerüüti ja Marina Kaljuranda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles