Traieliparemik põristas Männikumäel

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keity Meier näitas, kui lihtne on traielitsikliga takistuste ületamine.
Keity Meier näitas, kui lihtne on traielitsikliga takistuste ületamine. Foto: Meelis Meilbaum

Nädalavahetusel pakkusid keerulistel radadel pusivad traielisõitjad pealtvaatajatele huvitava vaatemängu. Ei ole just igapäevane, et kaherattaline mööda kive ja nõlvu tuuritab.

Laupäeval Eesti meistrivõistluste teisel etapil tehnilise probleemi tõttu võistluse katkestanud Maarjamaa parimaid sõitjaid Keity Meier (MC Partner) võitis kolmandal etapil C-klassis esikoha.

“Tänane päev [pühapäev – toim.] oli palju parem, sest eile ma katkestasin,” kõneles Keity Meier. “Tehnikasport – viperused olid. Saime tsikli küll korda, aga siis oli juba palju aega kulunud ja sõiduvaim raugenud. Ma ei tahtnud halva tundega rajale minna. Täna ma küll võitsin, aga olid kohad, kus ma oma sõiduga rahul ei olnud. Oleks saanud veel ilusamini sõita. Rajad olid võrreldes eelnevate aastatega vaheldusrikkamad ja teistsugused – kihvtid.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles