Vanalinna kool korraldab uue maja tarvis muusikalise tuluõhtupooliku

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna kool korraldab uue maja tarvis muusikalise tuluõhtupooliku.
Vanalinna kool korraldab uue maja tarvis muusikalise tuluõhtupooliku. Foto: Arvet Mägi

​Pühapäeval, kui Rakvere on täis pikitud kodukohvikuid, kutsub meie vanalinnas asuv kool kõiki uue maja heaks korraldatavale tuluõhtule-kontserdile, kus musitseerivad Kõrsikud, Silver Sepp ja Marge Niller. Kontsert tuleb ühe osaleja Bonzo sõnul tavapäratu.

Waldorfi pedagoogikat viljelev kool tegutseb Pikal tänaval viiendat aastat. Kaheksakümnele lapsele ja kooliperele hakkab aga praegune mõnusa hooviga armas soe maja kitsaks jääma. Soovides käivitada uue maja otsingud ja võimaliku ostu, korraldabki koolipere sel pühapäeval raha kogumiseks kontserdi-tuluõhtu. Esinejad on seal omanäolised: laulu löövad lahti Bonzo ja ansambel Kõrsikud, trubaduur, fantaasia- ja kausipillimängija Silver Sepp ning Rakvere lauljanna Marge Niller.

Rakvere Vabakooli Seltsi liige Leho Leis rääkis, et nende õpetajal Annel tuli selline mõte juba eelmisel kevadel, kuid nüüd saab asi teoks. Esinejate kohta märkis ta, et need on otsapidi kooliga seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles