Rändajad võtsid Rakveres platsi

Kristel Kaljuvee
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oresti ja Kristi 9ruutmeetrise haagissuvila seinal ripub sinikaelpardi pilt, mis peaks sümboliseerima kodurahu.
Oresti ja Kristi 9ruutmeetrise haagissuvila seinal ripub sinikaelpardi pilt, mis peaks sümboliseerima kodurahu. Foto: Marianne Loorents

Umbes kuu aega tagasi andsid Tallinnas elavad Orest ja Kristi oma Stroomi ranna lähedal asuva korteri paariks kuuks üürile, kolides ise selleks ajaks haagissuvilasse. Sellesse, mis veel mõni päev tagasi Rakveres Jaama tänava haljasalal seisis.

Suurlinnaelu võib muutuda tüütuks. Hing igatseb looduse ja lihtsuse järgi. Umbes nii võiks sadamaehitaja Oresti sõnul kokku võtta põhjuse, miks ta oma kullassepast elukaaslasega praegu haagises elab.

Kuu aega tagasi rentisid nad tuttavalt haagissuvila ja põrutasid Tallinnast ida poole – Narva ja Peipsi äärde. Pikemalt jäädi peatuma ühel metsaveerel Sillamäel. Sealt Rakvere poole liikudes tabas rändureid aga õnnetus – nad tegid autoga avarii ja see vajas remonti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles