Rakvere linna päevad kulgesid lõputus vihmasajus

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linna päevad kulgesid lõputus vihmasajus.
Rakvere linna päevad kulgesid lõputus vihmasajus. Foto: Marianne Loorents

Kolmepäevastel Rakvere linna päevadel oli üritusi tuntud headuses, kuid ka neid, mis esimese korraga inimeste südame võitsid.

Rahvarohkeimad olid igaaastane Pika tänava laat, kus müüdi ja osteldi vihmast hoolimata, ning pühapäeval avatud kodukohvikud.

Ürituse korraldustoimkonna esimees abilinnapea Kairit Pihlak ütles, et tema arvates läks üritus korda. “Tegime seda, mida teha andis. On üks asi, mida teha ei anna – see oli nii, nagu ta oli – ilm,” lausus Pihlak, kes märkas, et inimesed olid vaatamata sajule ja tuulele kodust välja tulnud. “Laadal oli palju inimesi. Kodukohvikute päevast ei osanud me ka ise midagi oodata, aga kuna rahvast liikus linnas palju, näis, et oli hea põhjus välja tulla. Kodukohvikud tekitasidki kõige enam elevust,” tähendas Pihlak, kelleni on jõudnud vaid positiivset tagasisidet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles