Pühapäeval pedaalivad ratturid Rakvere rattamaratonil

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval pedaalivad ratturid Rakvere rattamaratonil.
Pühapäeval pedaalivad ratturid Rakvere rattamaratonil. Foto: Kasper Mäe

Selle nädala viimasel päeval toimub 14. Rakvere rattamaraton, mis on Eesti maastikurattasarja viies etapp. Vastavalt võimetele saab valida 48 ja 19 kilomeetri pikkuse distantsi vahel, eraldi sõidud on ka lastele.

Rattamaratoni korraldaja Vahur Leemetsa sõnul ootab sportlasi ees kogu sarja tehnilisim sõit. “Nikerdamise rada – lühikesed pöörded, julgelt kolmandik on singlite päralt ning kokku kuni 430 tõusumeetrit. Distants on mullusega võrreldes veidi lühem, jätsime välja Kehala karjääri lõigu, kuid ilmselt ei tule võitja aeg selle võrra parem, sest keskmine kiirus saab olema kindlasti väiksem. Nii-öelda maasikad on ka kõik kenasti olemas – vallimägi, Palermo mets, Kõrgemägi, Siplasemägi, Madiseaugu singel,” kõneles Leemets.

Muutunud on ka võistluskeskuse asukoht. “Rakveres spordihoones toimuvad võrkpalli Euroopa liiga mängud ning seepärast tuli meil oma staap staadioni Silla tänava poolsesse otsa üle tuua. Alates kella 11.30 suletakse liiklus Pikal tänaval ning seoses sellega ka pääs osasse parkimiskohtadesse. Soovitame võistlejatel aegsasti kohale tulla,” rääkis Leemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles