Rakvere linnuse kinkekaart lendas Pärnumaa mehe viljapõllule

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margo Dello toimetas usinalt põllul traktoriroolis, kui märkas õhupalle, millest ühe sees peitus väärtuslik linnuse kinkekaart.
Margo Dello toimetas usinalt põllul traktoriroolis, kui märkas õhupalle, millest ühe sees peitus väärtuslik linnuse kinkekaart. Foto: Ardi Truija

Laupäeva keskpäeval lasti Rakvere linnusest taevasse õhupallimeri, mis peitis endas 1000 euro suurust kinkekaarti. Esmaspäeval leidis üllatuse oma põllult Pärnumaa mees.

Halinga vallas Roodi külas elav põllumehest ettevõtja Margo Dello (39) oli esmaspäeva hilisõhtul traktoriga oma viljapõllul usinalt lämmastikku maha panemas, kui nägi silmanurgast värvilisi tühje õhupalle.

“Olin kahevahel, kas lähen sinna üldse, see on tänavu üks kehv põld. Lõpuks otsustasin, et tuleb ikka minna. Ja siis nad seal põllu äärel olid. Tegin veel paar ringi, mõtlesin, et eks pärast korjan üles ja vaatan, mis seal on. Arvasin, et kindlasti jälle pulmalised,” rääkis Margo Dello. Seda oletas ta seepärast, et mõni aasta tagasi maandusid tema koduhoovis õhupallid, mille oli lendu lasknud Hollandi noorpaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles