Öistelt sõitjatelt võeti ebaseaduslikult vabadus

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei jättis kuriteoteate uurimisel kahe silma vahele teise episoodi, kus Volkswageni ja BMW tegevuse tulemusena olid öised sõitjad sunnitud peatuma nii, et nad ei saanud enam sõita ei edasi ega tagasi. Sellisel tegevusel on küll ebaseadusliku vabaduse võtmise tunnused.
Politsei jättis kuriteoteate uurimisel kahe silma vahele teise episoodi, kus Volkswageni ja BMW tegevuse tulemusena olid öised sõitjad sunnitud peatuma nii, et nad ei saanud enam sõita ei edasi ega tagasi. Sellisel tegevusel on küll ebaseadusliku vabaduse võtmise tunnused. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ööl vastu eelmise nädala neljapäeva rullus Vinni vallas lahti pöörase märulifilmi sündmustik, kui Sten ja tema tuttav naisterahvas Rakverest tulles Pajusti poe parklas peatuse tegid.

Peagi oli kohal tume BMW ja parkis nii, et põlevad lähituled olid suunatud Steni autole.

Kui mees ja tema tuttav hakkasid Roelasse sõitma, püsis bemar neil sabas. Rooli keerav naine hakkas kartma ja Sten palus tal tee ääres peatuda, et BMW saaks mööda sõita. Paraku aga pööras jälitav sõiduk Steni auto ees end ümber ja jäi peaaegu keset sõiduteed seisma, nina nende poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles