Malevasuvi õpetab koostööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malevlaste ja rühmajuhtide vaheline võrkpallilahing tekitas suurt elevust ning aitas kaasa omavahelisele läbisaamisele ja koostööle.
Malevlaste ja rühmajuhtide vaheline võrkpallilahing tekitas suurt elevust ning aitas kaasa omavahelisele läbisaamisele ja koostööle. Foto: Erakogu

Äsja lõppes Rakvere linnamaleva esimene vahetus ja eile oli esimene puhkepäev pärast malevanädalaid. Tublide malevlaste abiga sai korda Rakvere spordihoone juures asuv vana hokiväljak, mida nüüdsest võrkpalliplatsina kasutatakse, abiks oldi linnapäevadel – asjalikud malevlased olid need, kes vihmas tänavad prügist puhtana hoidsid – ja loomulikult rohiti nagu malevas kohane.

Linnamaleva projektijuht Mari-Liis Küüsma, malevlane Jolanda Pikerpõld ja esimest aastat rühmajuhina ametis olnud Maigar Allak kinnitavad kui ühest suust, et nad on tõelised maleva patrioodid.

“Ma käisin viis aastat malevas ja kui täisealiseks sain, hakkasin rühmajuhiks, ning kui Rakverre kolisin, siis sai minust maleva projektijuht. Malevast ei saa kuidagi eemale ja ega ma tahagi,” rääkis Mari-Liis Küüsma rõõmsalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles