Uude kinomajja veel ei saa

Kristel Kaljuvee
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teatri juht Velvo Väli on platsi võtnud peagi valmiva kinomaja saalis, kus on 12 rida, millest igas 12 kohta. Pildil on toolid veel lõplikult paigaldamata. Uued mugavad toolid on pehme sinise polstriga.
Rakvere teatri juht Velvo Väli on platsi võtnud peagi valmiva kinomaja saalis, kus on 12 rida, millest igas 12 kohta. Pildil on toolid veel lõplikult paigaldamata. Uued mugavad toolid on pehme sinise polstriga. Foto: Marianne Loorents

Õrn lootus, et kinomaja jõuab ehk juuli teisel nädalavahetusel toimuvaks Baltoscandaliks valmis, hajus – nüüd on selge, et juulis veel uude kinosaali ei saa.

Kui esialgse kava kohaselt olid mõned Baltoscandali etendused plaanitud varsti valmiva kinomaja proovisaali, siis Rakvere teatri juhi Velvo Väli sõnul on vastu võetud otsus need mujale viia, sest maja ei ole festivali ajaks veel kasutusvalmis.

“Kinomaja ehitame ikkagi Rakvere inimesele pikkadeks aastateks, mitte Baltoscandaliks,” rääkis Väli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles