Urmas Laht hanitas ajakirjanikke

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Laht.
Urmas Laht. Foto: Aarne Mäe

Eesti seakasvatajate moodustatud ühistu ostis soomlaste käest mitu kuud tööta seisnud Vastse-Kuuste lihatööstuse ning selle uudise mahahüüdmiseks korraldatud pressikonverentsil Tallinnas Kochi aidas hiilgas naljaga ettevõtmise mootor Urmas Laht.

“Kindlasti huvitab teid, mis oli selle tehingu hind. Võin selle ka välja öelda – hind oli mõlemale poolele sobilik,” naljatas vast loodud ühistulise lihatööstuse nõukogu esimees, seakasvatusettevõtte Markilo OÜ omanik Urmas Laht.

Täpsustavale küsimusele vastates ütles Laht, et hind oli alla kümne miljoni ja samas üle nulli euro. Lisaks omanikele finantseerisid tehingut Maaelu Edendamise Sihtasutus ja Tallinna Äripank. Küsimusele, kui suur oli kaasfinantseerijate osakaal tehingus, vastas Laht taas vaimukalt: “Osakaal jagunes partnerite vahel niimoodi, et 100 protsenti tuli kokku.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles