Taisto avab uue Rakvere-Tallinna ekspressliini

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taisto Liinud. Foto on illustratiivne.
Taisto Liinud. Foto on illustratiivne. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Taisto Liinid avab kolmapäevast uue Rakvere-Tallinna ekspressbussiliini kolme väljumisega päevas. Liinil nr 106 sõitvad bussid väljuvad Rakverest esmaspäevast laupäevani kell 7.15 ja Tallinnast kell 9 ning igal päeval Rakverest kell 11 ja 18.15 ning Tallinnast kell 15.45 ja 20. Piletihinnad algavad uuel liinil kolmest eurost.

“Meie jaoks on avatava bussiliini näol tegemist täiesti uue kontseptsiooniga bussiliiniga,” ütles Taisto Liinide veokorraldaja Jan Landrat.

“Liini hakkab teenindama uhiuus Mercedes-Benz väikebuss, milles on reisijate kasutuses 19 ergonoomilist turistiklassi istet, mis kõik on varustatud ka kolmepunkti turvavöödega ning tavapärasest suurema jalaruumiga. Buss vastab kõrgele Euro 6 keskkonnanõuetele. Mõnusa temperatuuri bussi tagab kliimaseade ning samuti on bussis tasuta Wifi interneti kasutamise võimalus. Täiendavat tööd saime uue liiniga pakkuda Lääne-Virumaa bussijuhtidele.”

“Eks me tunnistame ka endale realistlikult, et Rakvere ja Tallinna vahel on peaaegu täies ulatuses neljarealine tee, mis teeb autojuhtide elu heaks ning samuti peame arvestama rongiliiklusega,” põhjendas Landrat otsust avada uus bussiliin just väikebussiga.

“Seetõttu tulemegi Rakvere ja Tallinna vahele kvaliteetse, soodsa ning kiire bussiühendusega. Rakvere ja Tallinna vaheline planeeritud sõiduaeg on üks tund ja 20 minutit mis saab olema kiirem ühistranspordiühendus nende linnade vahel. Buss Rakvere ja Tallinna vahel kuskil peatuma ei hakka.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles