Inimene on sääsele parim toidulaud

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tartes (esiplaanil) võiks oma sõpradest sääskedest pajatada tundide kaupa. Sääsenäituse avamisel andis ta neist põhjaliku ülevaate.
Urmas Tartes (esiplaanil) võiks oma sõpradest sääskedest pajatada tundide kaupa. Sääsenäituse avamisel andis ta neist põhjaliku ülevaate. Foto: Marianne Loorents

Inimesi huvitab kevaditi alati, kui palju on suvel sääski oodata. Ja loomulikult huvitab kõiki, kuidas pinisevatest tüütutest vereimejatest lahti saada.

Nendele, aga ka paljudele teistele küsimustele aitab vastuseid leida Sagadi metsamuuseumis avatud sääskedele pühendatud näitus, mida saab külastada järgmise kevadeni.

“Loodame, et teema on intrigeeriv ja kutsuv,” sõnas RMK Sagadi metsakeskuse juhataja Krista Keedus. Ta meenutas, et sääsenäituse idee pakkus välja Urmas Tartes juba tükk aega tagasi, kui liblikanäitust kokku pandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles