Lääne-Viru jalgpallurid tunnistasid maavõistlusel Järvamaa paremust

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavõistluste logo.
Maavõistluste logo. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Täna peetakse Eesti Jalgpalli Liidu, maakondlike spordiliitude ja kohalike eestvedajate koostöös üle vabariigi iga-aastane Eesti maavõistluste jalgpallikohtumine maakondade koondiste vahel.

Lääne-Virumaa koondis, kuhu kuulus pallureid Rakvere Tarva, Ambla Vallameeskonna, Kuusalu Rada ja Tartu Welco klubide rivistustest, sõitis Paidesse külla Järvamaa koondmeeskonnale.

Mängu skoori avasid võõrustajad, kes pääsesid poolajavaheajale 2:0 eduseisus. Teisel poolajal lõi kumbki meeskond ühe värava ja kohtumise lõpptulemuseks kujunes Järvamaa 3:1 võit.

Läänevirulaste auvärava autoriks oli Henri Hang. Alates 2012. aastast peetavate maakondade maavõistluse kohtumistes on läänevirulased saavutanud tänseks ühe võidu ja võtnud vastu neli kaotust.

Esimesel aastal kaotati Rakveres 1:3 Ida-Virumaale ja aasta hiljem samale vastasele võõrsil 0:1. 2014. aastal mängiti Raplamaa koduväljakul üle 2:1, kuid mullu tunnistati omakorda võõrsil raplamaalaste minimaalset 0:1 paremust.

Pärast viit turniiri juhib Eesti maavõistlusi Harjumaa, kellel on 13 punkti. Neile järgneb Ida-Virumaa 12 ja Järvamaa 10 punktiga. Lääne-Virumaa on kolme punktiga eelviimasel, 15. kohal. Turniir vältab kokku 30 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles