Kiiksuga Ojasaare golfiväljak kogub kuulsust

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiksuga Ojasaare golfiväljak kogub kuulsust.
Kiiksuga Ojasaare golfiväljak kogub kuulsust. Foto: Meelis Meilbaum

Rakverest 20 kilomeetri kaugusel Rägavere vallas Viru-Kabala külas asub Virumaa ainus golfiväljak. Täpselt kõrgepingeliinide all on viiele hektarile mahutatud üheksa rajaga golfiväljak ja murukattega tenniseväljak. Spetsiaalset harjutusväljakut ei ole. Range’ina kasutatakse kaheksandat rada, mille üheksalt matilt saab sooritada kuni 270meetriseid harjutuslööke. Ojasaare golfiväljaku par on 29 ning radade kogupikkus 1369 meetrit. Kogenumad peaks väljakule tiiru peale saama tunniga. Alustajatel jagub mängulusti kindlasti kauemaks.

Vahel ka taskuväljakuks tituleeritud Ojasaarel on algajatel suurepärane võimalus alaga tutvust teha. Kivid, tiigikesed, puud ja põõsad ning liivaaugud lisavad pinget ja põnevust. Täpselt nii, nagu peab.

“Meie väljak ei ole ainult mängijatele mõeldud. Siin saab esmatutvust teha. Saab korraldada ka firma- ja pereüritusi,” lausus Ojasaare spordiplatsi peremees Jaan Lipsmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles