Südameapteek avab täna Kadrinas apteegi

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Südameapteek. Pilt on illustreeriv.
Südameapteek. Pilt on illustreeriv. Foto: Internet

Täna avab Südameapteek Kadrinas uue apteegi. Uus apteek ootab külastajaid samas majas Kadrina Konsumi kauplusega.

Kadrina Südameapteek on avariiulitega apteek, kus külastaja saab ise müügisaalis tervisetoodetega tutvuda.

„Soovime Kadrina elanikele pakkuda kena ja mugavat apteegikeskkonda ning väga head teenindust,“ ütles apteegi juhataja Eini Sadõkov.

Kõikides Südameapteekides saavad külastajad mõõta alati oma vererõhku tasuta, nii ka uues Kadrina Südameapteegis. Et vererõhu kõrgenemise algfaasis ei teki kohe enesetunde häireid, võib haigus jääda algul märkamata. Seepärast soovitame vererõhku kontrollida juba noorena vähemalt korra kahe aasta jooksul ja alates 30. eluaastast vähemalt kord aastas.

Südameapteekide Ida piirkonnajuhi Olga Jefimova sõnul töötavad vastavatud apteegis pikaajalise kogemusega farmatseut Helju Lust ja abitöötaja, kes aitab klientidel leida riiulitelt üles soovitud tooted ning nõustab kosmeetika ja toidulisandite valikul.

„Apteegi töötajad on valmis olema Kadrina elanikele tervisemurede lahendamisel pühendunud ja hoolivaks kaaslaseks,“ ütles Jefimova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles