Vihula vallavolikogus kukkusid läbi kõik kolm umbusaldusavaldust

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihula vallavolikogu eesotsas jätkavad Aide Veinjärv (hallis) ja tema paremal käel istuv aseesimees Hanno Nõmme.
Vihula vallavolikogu eesotsas jätkavad Aide Veinjärv (hallis) ja tema paremal käel istuv aseesimees Hanno Nõmme. Foto: Arvet Mägi

Täna hommikul toimus Vihula vallavolikogu istung, kus avaldati umbusaldust volikogu esimehele Aide Veinjärvele, volikogu aseesimehele Hanno Nõmmele ja Aide Veinjärvele kui ajutise komisjoni esimehele. Kõik kolm umbusaldusavaldust kukkusid läbi. “Volikogu esimees jätkab,” kommenteeris Aide Veinjärv lühidalt.

Avaldused umbusalduse avaldamiseks esitas 9. juunil toimunud istungil vallavolikogu liige Mati Piirsalu. Nendele on alla kirjutanud kuus volikogu opositsionääri: Urmas Einberg (Eesti Keskerakond), Anneli Alemaa ja Jaan Kruus (Isamaa ja Res Publica Liit), Robert Aasa, Gerly Herm ja Mati Piirsalu (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) ning koalitsiooni kuuluva valimisliidu Vaba Vallakodanik liige Aarne Vaik.

Vallavolikogu esimeest Aide Veinjärve sooviti umbusaldada seoses selle aasta 12. mail Vihula vallavolikogu istungil volikogu liikmetele teadlikult valeandmete esitamise eest järelduste kohta, milleni oli jõudnud volikogu haldusreformiteemaliste konsultatsioonide ajutine komisjon 28. aprillil toimunud koosolekul. Samuti sooviti Veinjärvele avaldada umbusaldust seoses valeandmete esitamisega haldusreformi ajutise komisjoni juhile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles