Keity Meier oli Poola EM-etapil kaheksas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaalgi harjutab Keity Meier keerulistel radadel, kuid nii rasket rada, nagu Poolas peetud Euroopa meistrivõistlustel, ta oodata ei osanud.
Kodumaalgi harjutab Keity Meier keerulistel radadel, kuid nii rasket rada, nagu Poolas peetud Euroopa meistrivõistlustel, ta oodata ei osanud. Foto: Meelis Meilbaum

Läinud nädalavahetusel Poolas peetud traieli Euroopa meistrivõistluste etappidel läks rajale üle paarikümne naise, nende seas ka Keity Meier.

Võistluspäevaeelne treening näitas, et Keity on heas vormis. Võistluspinge ja kohati väga libedad vihmamärjad rajad ei lasknud Keityl kohe head sõiduvormi näidata. Esimesed viis katset ebaõnnestusid, siis läks sõit järjest paremaks ning teise ringiga võis juba peaaegu rahule jääda. 81 teenitud trahvipunkti andis esimesel päeval 8. koha.

“Rajad olid pigem MMi tase. Tavaliselt EMil nii raskeid radasid või õigemini üksikuid raskeid takistusi pole olnud. Kui mõne raske takistusega sain suurepäraselt hakkama, tekkisid võistluspingest vead aga lihtsatel kohtadel. Kui esikolmik kõrvale jätta, said kõik liiga palju punkte. Minul jäi 4. kohast puudu vaid viis punkti. Tõenäoliselt jäi hea koht just võistluse alguse ebaõnnestumisse,” kõneles Meier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles