SEB Rakvere kontor muudab teenindust

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB internetipanga töö on esmaspäeval aeglane ja kohati häiritud.
SEB internetipanga töö on esmaspäeval aeglane ja kohati häiritud. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Alates 1. augustist läheb SEB Rakvere kontor üle kaasaegsele automatiseeritud sularaha teenindusele ehk sularahaga seotud toiminguid on edaspidi võimalik teha pangakontori iseteenindusalal asuvates automaatides, mis on avatud ööpäevaringselt.

„Eestimaalaste tarbijakäitumine on viimaste aastate jooksul märgatavalt muutunud. Kliendid eelistavad sularaha asemel järjest enam kaardiga maksmist ja igapäevapanganduse tehingud on liikunud kontorist erinevatesse kaugkanalitesse. Seetõttu on valdaval osal klientidest vaja pangakontorit külastada vaid korra aasta või kahe jooksul, et koos spetsialistiga vaadata üle oma investeeringud ja laenud ehk kontoritest on saanud nõustamiskeskused. Sularahateenused jäävad aga kõikidesse kontoritesse alles - neid saab edaspidi kasutada iseteenindusalal asuvates sisse- ja väljamakseautomaatides,“ kommenteeris SEB jaepanganduse divisjoni direktor Tõnu Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles