Politsei otsib Vihula vallas kadunud 77aastast meest

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Jüri.
Kadunud Jüri. Foto: Politsei

Rakvere politsei palub kaasabi selgitamaks välja Lääne-Virumaal Vihula vallas kadunud 77aastase Jüri asukohta.

Jüri tuttav nägi meest viimati täna kella 6.10 paiku hommikul oma kodu lähedal Pajuveski külas. Tema sõnul kõndis Jüri mööda teed kodu poole, kuhu ta aga siiani jõudnud ei ole. Lähedaste sõnul on mees avaldanud soovi minna Tallinnasse lapsepõlvemaid avastama.

Politsei on seni suhelnud naabritega ning Jüri tuttavatega, kes paraku meest näinud ei ole ega tea ka tema võimalikku teekonda. Politsei on meest koduümbrusest otsinud ning kaasatud on ka teenistuskoer. Mehe kirjeldus on edastatud kõikidele politseipatrullidele, kes teda otsivad. Samuti on informatsioon edastatud ka Põhja prefektuuri politseipatrullidele. Kahjuks ei ole otsingud seni tulemusi andnud.

Jüri on ligikaudu 165 cm pikk ja kõhna kehaehitusega. Tal on õlgadeni hallikas-valged juuksed ja valge pikk habe. Tal on seljas pruun poolpikk jope, jalas erkrohelised püksid ning tumesinised Crocsid. Oma tervisliku seisundi tõttu võib Jüri olla meeltesegaduses ning tal on ka raskusi kõndimisega.

Kõigil, kes meest täna näinud on või omavad informatsiooni tema võimaliku asukoha kohta, palutakse sellest viivitamatult teada anda telefonil +372 5139 088 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles