Va(r)ikelust enesest

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitusega “Va(r)ikelu” kaasneb aga niisugune nipp, et seda pole võimalik silmitseda vaikselt omapäi, vaid alati on kohal kunstnik ja modell Eveli Varik ise.
Näitusega “Va(r)ikelu” kaasneb aga niisugune nipp, et seda pole võimalik silmitseda vaikselt omapäi, vaid alati on kohal kunstnik ja modell Eveli Varik ise. Foto: Marianne Loorents

Eveli Varik mitmekordistub Rakvere Galeriis. Teda jagub igale seinale ja ruumi õhustikku. Näitus “Va(r)ikelu” vaatleb ängi ja elurõõmu.

Näitusega “Va(r)ikelu” kaasneb aga niisugune nipp, et seda pole võimalik silmitseda vaikselt omapäi, vaid alati on kohal kunstnik ja modell Eveli Varik ise. Tuleb helistada numbril, mille leiab näituseplakatilt, ning kunstnik saabub galerii ust ja teoste tausta avama.

Näituse suureformaadilised aktifotod, kus Eveli Varik on pildistanud Eveli Varikut, pärinevad aastast 2001 ehk kunstniku kõrgkooliajast ja on sündinud tänu õppejõud Ly Lestbergilt saadud ülesandele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles