Kaksikvendade taluelu mesilaste suminas ja maasikalõhnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaksikvennad Kaarel ja Siim Kilki usuvad, et maal on olemas kõik eeldused heaks eluks.
Kaksikvennad Kaarel ja Siim Kilki usuvad, et maal on olemas kõik eeldused heaks eluks. Foto: 2 X Meelis Meilbaum, montaaž

Rakvere lähedal Lepna metsatukas Raadiko talus käib tegus askeldamine juba varahommikul. Noored ettevõtlikud kaksikvennad Siim ja Kaarel Kilki on teadlikult kolinud tagasi kodukanti ning asunud seal ellu viima oma unistust keskkonnasõbralikust talupidamisest.

Mais istutasid nad pere ja usinate talguliste abiga 42 vagu maasikataimi ning paigaldasid spetsiaalse kastmis- ja väetamissüsteemi. Esimesi punaseid marju on hiigelpõllul juba paista, suuremat saaki on oodata tuleva nädala alguses.

Idee alustada just maasikatega tuli vendadele pähe, meenutades üht oma suvist koolivaheaega, mille nad peaasjalikult maasikatalus tööd tehes mööda saatsid. Oma talu peavad Kilkid aga esialgu põhitöö kõrvalt – üks vendadest on matemaatikaõpetaja ja teine agronoom. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles