IIL toob Udrikusse elektroonilist muusikat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Udrikus toimuva elektroonilise muusika festivalil IIL 2016 astub üles rohkem kui 20 kodumaist artisti. Foto on illustratiivne.
Udrikus toimuva elektroonilise muusika festivalil IIL 2016 astub üles rohkem kui 20 kodumaist artisti. Foto on illustratiivne. Foto: Meelis Meilbaum

Udrikus toimuva elektroonilise muusika festivalil IIL 2016 astub üles rohkem kui 20 kodumaist artisti. 8. ja 9. juulil aset leidev vabaõhuüritus on pühendatud värskele elektroonilisele muusikale ning hindamatule Eesti suvele. Esinejate nimekirjast võib leida nii tuntud kui vähemtuntud live-artiste ja DJsid, lisaks värsket valikut elektroonilisema kõlaga kodumaisest räppmuusikast.

IILi korraldajate sõnul on tulemas midagi lõõgastavat kõigile neile, kes tahavad nautida elektroonilist tantsumuusikat eemal tossustest klubidest ja linnakärast.

“Tõstatame küsimuse – miks tulla festivalile kuulama muusikat, mida on võimalik kuulata ka klubis,” rääkis IILi peakorraldaja Mart Rauba. “Elektroonilise muusika puhul on tegu ju lõpmatu vaidlusega. Mingi osa inimestest arvab ja jääbki arvama, et DJ on kõigest inimene, kes vajutab nuppu ja musa tuleb,” ütles ta ning lisas, et eks mingil määral ole neil ka õigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles