Pisikese Ohepalu külarahva argipäev sõdurite naabruses – ainult ohi ja palu

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnela ja Ahto Neidek oma turismitalu väraval, mille tagant läheb tolmune ja auklik tee kaitseväe keskpolügoonile. Taamal lehvitab külaelanik Sulev Teppart, kes on tuntud näitleja. Turismiga on seal tegeldud 2004. aastast alates.
Õnnela ja Ahto Neidek oma turismitalu väraval, mille tagant läheb tolmune ja auklik tee kaitseväe keskpolügoonile. Taamal lehvitab külaelanik Sulev Teppart, kes on tuntud näitleja. Turismiga on seal tegeldud 2004. aastast alates. Foto: Meelis Meilbaum, kaart

Ohepalu külas turismitalu pidavad Ahto ja Õnnela Neidek on saanud mitu äraütlemist, kuna talu juurde viiva kruusatee on polügoonile liikuvad rasked sõjamasinad ära lõhkunud.

“Ma tuleksin külalistemajja, aga kuna teil on halb tee, siis ei hakka tulema,” kurtis üks potentsiaalne klient turismitalu perenaisele Õnnela Neidekile alles eelmisel nädalal. “Teate, kui valus on seda kuulata,” ohkas perenaine.

Isegi tuttavad ei kipu neile külla tulema, sest pärast on vaja autot pesta või karmimal juhul isegi parandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles