Kiviõli motokeskuses selgitati parimad

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukad Aigar Leok (vasakult), Karel Kutsar, Jüri Triisa.
Võidukad Aigar Leok (vasakult), Karel Kutsar, Jüri Triisa. Foto: Motostart Photography

Läinud laupäeval sõideti Kiviõli motokeskuses Eesti Hobikrossiklubi (EHKK) karikasarja kolmas etapp, mis pakkus arvukalt põnevaid võidusõite.

Päev algas ühisstardiga naiste, kahetaktiliste ja retroklassidele, kus taset näitas Jaanus Lüüding 1974. aastast pärit retrotsikliga, möödudes mitmel korral ka kiireimast kahetaktilisel tsiklil sõitnud Andreas Arrasest. Samuti tegid tubli sõidu naisvõistlejad – liider Liisi Kurusk möödus ka enamikust meesvõistlejatest.

Päeva lõpuks läks naiste arvestuse esikoht Liisi Kuruskile Loree Rootsi ja Teele Raja ees. Retroklassis võidutses Jaanus Lüüding, kes praegu juhib ka retrotsiklite Euroopa meistrivõistlusi, teise koha võttis Kristjan Lüüding ja kolmanda Andres Pilt. Kahetaktilistega võistlejatest oli kiireim Andreas Arras, teine Siim Ihats ning kolmas Kaarel Aamer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles