Vanapaar kiidab ja tänab: abivalmis noortel on süda õige koha peal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eakatel Enno ja Elve Hussaril on seljataga pikk elu ning aastad on oma jälje jätnud. Kõigist töödest jaks enam üle ei käi ja abikäed on igati  teretulnud.
Eakatel Enno ja Elve Hussaril on seljataga pikk elu ning aastad on oma jälje jätnud. Kõigist töödest jaks enam üle ei käi ja abikäed on igati teretulnud. Foto: Kasper Mäe

Ühe tegusa tööpäeva jooksul said pestud armsa vanapaari maja kõik aknad, niidetud muru ning trimmerdatud õunapuude alused. Usinatelt noortelt said abi Viru-Nigula vallas Ojakülas elavad Elve ja Enno Hussar.

Töökad noored rassisid tublisti terve päeva. “Enam ise nii hästi ei jaksa niita, kõik takjad ja pebred jäävad sisse, noored jaksavad paremini ... Lapsed tegid hulga head tööd ära,” oli peremees rõõmus.

Enno Hussar rääkis, kuidas ta leidis kuulutuse, kus oli kirjas, et noortekogu käib vanuritel abis. Ta helistas ja oli isegi mõnevõrra üllatunud, et nii kärmesti noortelt jaatava vastuse sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles