Baltoscandal algas mürtsuta

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaikselt ja tagasihoidlikult teatrimaja taga kolme mitte väga isamaalise ja mõnusalt lühikese kõnega - nii sai eile pärastlõunal alguse XIV Baltoscandal.
Vaikselt ja tagasihoidlikult teatrimaja taga kolme mitte väga isamaalise ja mõnusalt lühikese kõnega - nii sai eile pärastlõunal alguse XIV Baltoscandal. Foto: Meelis Meilbaum

Kui eelnevatel kordadel on Baltimaade vanim rahvusvaheline teatrifestival Baltoscandal saanud avalöögi Rakvere Keskväljakul, siis eile avati festival vaikselt ja tagasihoidlikult kolme kõnega teatrimaja trepil.

Baltoscandali kunstiline juht Priit Raud väitis, et tänavune, arvult neljateistkümnes Baltoscandal erineb eelmisest täielikult. “Kavas ei ole ühtegi sama etendust,” lubas ta.

Raua sõnul on reede öösel vastu laupäeva ning laupäeva öösel vastu pühapäeva oodata alternatiivse off-programmi sündi – käib see ju iga korraliku teatrifestivali juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles