Levadia treener kavandab utoopilist spordikeskust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu kasvavad Mäo küla põldudel herned. Kui Sergei Martõnovi plaanid käima lähevad, kerkib sinna paari aasta pärast Eestis ainulaadne jalgpallikeskus, kust ei puuduks nii erinevad jalgpalliväljakud, võõrastemaja, mitmeotstarbeline treeninguhall kui isegi jäähall.
Praegu kasvavad Mäo küla põldudel herned. Kui Sergei Martõnovi plaanid käima lähevad, kerkib sinna paari aasta pärast Eestis ainulaadne jalgpallikeskus, kust ei puuduks nii erinevad jalgpalliväljakud, võõrastemaja, mitmeotstarbeline treeninguhall kui isegi jäähall. Foto: Kasper Mäe, Sander Ilvest/Postimees, montaaž

Mäo külast rääkides meenub ilmselt kõigile esimese hooga Paide külje all olev Mäo ristmik. Aga ka Kadrina vallas on pisike Mäo küla, mille vutimehed maailmakaardile tõsta tahavad.

Kui FC Levadia noortetreener Sergei Martõnov, Kadrina vald ja investorid kokkuleppele jõuavad, võib Mäo külla kerkida Eestis ainulaadne spordikeskus, kus hakatakse koolitama tulevasi jalgpallitähti.

Projekti eestvedaja Sergei Martõnov rääkis, et Mäo külla on kavas rajada rahvusvahelisel tipptasemel jalgpallikeskus. “Suurtes linnades midagi kavandades on keeruline eurotoetusi saada, maal on see lihtsam. Et meil on seal 12 hektarit maad, otsustasimegi just Mäo küla kasuks,” kõneles Martõnov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles